Home
 

Ost- och vinprovning

När det kommer till presenter och att matcha rätt gåva med rätt person är det lätt att känna sig vilsen och fantasilös. Vad kommer att göra just min mamma, väninna eller syster glad? Kanske är din mottagare en person som redan ”har allt”, och inte vill ha flera materiella saker. Då är det en klok idé att gå tillbaka till grunderna: vad finns det som vi alla människor uppskattar och njuter av? Livets goda är för många lika med läcker mat och dryck. Att få njuta av välkomponerade anrättningar, där smakerna gifter sig med varandra. Kanske gillar din presentmottagare vin och ost? Då behöver du inte leta längre – här är den perfekta presenten.

En ost- och vinprovning från Happy-day.se innebär att man under proffsig ledning av en internationell erfaren sommelier får lära sig hur man kan kombinera olika ostar och viner, för att de ska skapa bästa möjliga smaksensationer. Deltagarna får både rikligt med kunskap om ost och vin, dess karaktärer och smakbilder, samt självklart en riktig orgie i provsmakning. Det blir med andra ord en lyxig kväll som också kommer att lägga grunden för många ostkvällar med guldkant framöver. Den som deltar får glädjen i att uppleva och lära sig något nytt, som dessutom har med livets goda att göra.

Den här gåvan kommer i form av ett praktiskt digitalt presentkort som kan lösas in på olika orter runtom i landet, allt från större orter som Stockholm och Göteborg till lite mindre städer som Växjö och Falun. Känner du dig extra generös, varför inte ge bort två exemplar så att din kära presentmottagare kan få ta med sig ett sällskap? Har du riktigt mycket tur kanske det rentav blir dig hon väljer att ta med! På så vis kan ni tillsammans få dela kvällen och få nya gemensamma kunskaper, att applicera på kommande middagar ihop. Vem vet, kanske startar ni ett eget projekt med ost- och vinkvällar à la ”Halv åtta hos mig”? Sammanfattningsvis är detta en gåva som kan komma till glädje på flera sätt: för en person eller för flera, och såväl på kort som på lång sikt.

Köp den hos Happy-Day.se

December 27, 2022 This post was written by Categories: Njutbart No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top