Home
 

En mumsig leverans av choklad – den perfekta presenten till en sann gourmand

sockerfri chokladSvenskarna hör till de människor som äter allra mest godis i hela världen. Vi älskar framför allt lösgodis – sött, surt och salt i mängder av grälla färger och geléiga konsistenser. Men när vi väl har fått frossa loss i dessa karameller sprängfyllda av E-nummer, är det lätt hänt att drabbas av en viss ångest. Vad är det egentligen vi har stoppat i oss? Parallellt med de enorma hyllraderna av massproducerat lösgodis finns som tur är en kär gammal vän: chokladen. Med sin fylliga smak, sin ljuvliga konsistens och sitt jämförelsevis ”rena” innehåll utgör den en klassisk njutning som slår kemikalierna i lösgodispåsen på fingrarna. Choklad är och förblir en gottegris ständiga favorit.

När du vill unna någon av dina nära och kära en lite extra fin present, är det med andra ord en delikatess som choklad du ska satsa på. Inte minst om den kommer i form av ett lyxigt bud, levererat hem till dörren och förpackat i en fin designad ask. Chokladbudet.se erbjuder ett helt gäng guldkantade varianter, och vi har listat våra tre favoriter som passar allra bäst att ge bort i present. Ge gärna bort din gåva i sällskap av en god flaska rödvin, för att skapa en riktig gastronomisk helhetsupplevelse i hemmet! Till en mamma, syster, väninna eller fru som behöver lite kakaostinn njutning – Chokladbudet har precis det du letar efter!

Fjällasken 350 g

Denna ask rymmer underbart goda praliner från klassiska fabrikanten Åre Chokladfabrik. Där gör man sedan 1991 handgjorda läckerbitar av choklad, och förpackar dem i de vackra askar och strutar som gjort succé landet runt. I Fjällasken hittar du bland annat blåbärstryffel med vit choklad, getmese i mörk choklad samt hjortrontryffel i mjölkchoklad.
Pris: 229 kr
Beställ den hos Chokladbudet.se

 

Praliner från Piemonte

Under ett lyxigt blänkande lock trängs i denna ask 20 välsmakande praliner, samtliga tillverkade av italienska Bodrato Cioccolato. Här är all choklad handgjord och man använder lokalt producerade råvaror, i kombination med mångårig erfarenhet och expertis. I denna gåvoask finns praliner i både mörk och ljus nougat, pistage och hasselnöt. Något för den som vill njuta på klassiskt italienskt vis!
Pris: 189 kr
Beställ dem hos Chokladbudet.se

 

Diabetic chocolate selection

Att som diabetiker hitta god choklad kan verkligen vara lättare sagt än gjort. Likaså om man följer en diet där intaget av socker ska begränsas i så hög grad som möjligt, men man ändå vill kunna unna sig lite choklad då och då. Som tur är finns denna exklusiva ask med presentchoklad från Thorntons att beställa från Chokladbudet.se. I de båda lagren trängs praliner med smaker av allt ifrån mandel och vanilj till citruskola och turkish delight. Detta blir den perfekta presenten till personen som, av olika anledningar, inte tror sig kunna njuta av en bit god choklad!
Pris: 119 kr
Beställ den från Chokladbudet.se

March 22, 2014 This post was written by Categories: Njutbart Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top