Home
 

Floating för två – en tid för er båda att slappna av

floating

I dagens samhälle är det många av oss som upplever stress och en känsla av att inte räcka till. Detta gäller nog oss alla som nått vuxenlivet, men verkar av olika skäl vara ännu mer vanligt bland kvinnor. Kraven på kvinnor är ju så många: man ska prestera på topp på jobbet, vara en närvarande och engagerad förälder, ha ett rikt socialt liv med många vänner, klä sig trendmedvetet, träna regelbundet, äta hälsosamt, finnas där för sin partner… Kort sagt: inte konstigt att kalendern snabbt fylls upp och att stressen ökar i samma takt.

Behovet av återhämtning är stort och viktigt, men ofta svårt att tillgodose och lätt att prioritera bort. Alla måsten och borden kommer så lätt i första hand. Se därför till att hjälpa just din favoritkvinna på traven, genom att helt enkelt ge bort en garanterat stressfri aktivitet i present!

bubblor

Floating är ett unikt sätt att lugna både kropp och knopp på. Genom att kliva ned i stilla saltvatten, inuti en tank fri från ljus och ljud, uppnås snabbt maximal avkoppling. Inga som helst störningsmoment når dig under de 50 minuter floatingen pågår, utan det är bara du och din kropp som (kanske för första gången på länge) kan hitta kontakt med varandra igen. En känsla av tyngdlöshet infinner sig och med detta rinner spänningarna av dig – en fantastisk upplevelse. Faktum är att 45 minuters floating har setts motsvara 6 timmars sömn, så stor blir återhämtningen för kropp och själ. Vattnet är 34,8 grader varmt och omsluter dig precis som en varm, nybäddad säng kan göra. En känsla som måste upplevas. 

Så för att unna din stressade mamma, väninna eller dotter en riktigt lugn stund, satsa på detta presentkort. Kortet gäller dessutom för två, vilket gör att ni tillsammans kan dela denna njutningsfulla upplevelse. Ni kan boka in floatingtider efter varandra, alternativt parallellt med varandra, beroende på hur det ser ut hos just er arrangör. Det här innebär ofta en bra möjlighet att kombinera floatingstunden med andra avkopplande aktiviteter, som massage eller bastubad. Oavsett hur ni lägger upp just er floatingupplevelse blir detta en garanterat uppskattad present, vars avkopplande effekt sitter i länge efteråt!

Köp upplevelsen hos Happy-Day.se för 1.290 kr

August 15, 2022 This post was written by Categories: NjutbartUpplevelser No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top