Home
 

Bästa presenten för en stressad själ: ett skönt hemmaspa!

Många kvinnor idag lider av stress, press och höga krav. I såväl privatlivet som på jobbet finns det mängder av förväntningar att leva upp till, något som förstås oundvikligen sätter sina spår på hur man mår. Symptomen varierar från person till person, men kan komma i form av sömnproblem, matt och livlös hy, spända axlar, en känslig mage som med jämna mellanrum går på strejk… Listan kan göras lång.

spaFör att man över huvud taget ska kunna mäkta med detta höga tryck och tempo, är det oerhört viktigt att man ger sig själv tid för återhämtning. Att låta kroppen och själen få hämta andan och koppla bort all stress och press är A och O för att må bra i det långa loppet. Tyvärr är det en ganska liten andel kvinnor som faktiskt tar sig någon längre stund till att bara rå om sig själva; de flesta kör istället bara på i ekorrhjulet utan att riktigt känna efter. Om så är fallet kan det bli nödvändigt att någon i omgivningen tar initiativet, och att ge bort materialet till ett hemmaspa är ett lysande exempel på detta.

Exakt vad som ska ingå i din hemmaspa-present är väldigt mycket upp till din budget, och inte minst till mottagarens personliga smak, att avgöra. Kanske gillar hon att använda så naturliga och miljövänliga produkter som möjligt? Då kan du med fördel svänga ihop ett par burkar med hemmagjorda ansiktsmasker och hårinpackningar – här är det bara att plocka saker som avokado, ägg, honung och yoghurt ur naturens sköna skafferi. Eller så faller hon mer i kategorin ”lyx och guldkant” – i så fall gör du bäst i att satsa på snygga förpackningar med ett lite mer namnkunnigt innehåll. Dyrast behöver dock inte alltid vara bäst, så låt faktorer som doft och konsistens guida dig i dina val!

Plocka ihop en korg eller en fin ask med dina välutvalda produkter, komplettera med ett löfte om massage, och du är hemma. Din väninna, flickvän, fru eller syster kommer att vara dig evigt tacksam!

February 26, 2014 This post was written by Categories: Njutbart Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top