Home
 

Ett presentkort på en resa

Det är något visst med att resa, det går inte att komma ifrån. Även om ordspråket lyder ”borta bra men hemma bäst” mår de allra flesta väldigt bra av att få komma bort ibland, se nya saker och uppleva miljöer som är annorlunda än de man är vana vid. Att resa är också ett av de bästa sätten som finns att lära sig om hur både omvärlden, och inte minst en själv som person, fungerar.

Listan över fördelar med att resa kan göras lång, och utifrån detta faktum kan vi nog konstatera att en av de mest klockrena presenter som finns är just resor. Det finns inte någon risk över huvud taget att gåvan hamnar på någon undanskymd bokhylla och samlar damm, utan istället kommer den att skapa en helt ny bank av skimrande minnen som man gärna tänker tillbaka på. Eftersom vi alla är så olika som personer kan det dock vara lite lättare sagt än gjort att pricka rätt i valet av resmål. Därför är det klokt att ta det säkra före det osäkra, och ge bort ett presentkort hos en resebyrå.

Med ett till synes simpelt papperskort kan mottagaren själv välja och vraka bland flygbolagens utbud, och komma fram till det resmål som får just hennes hjärta att ticka lite extra fort. Kanske blir det en shoppinghelg i Paris? Eller en sparesa till Budapest? Huvudsaken är att just hon blir nöjd med sin present, och att du själv följer med som gott sällskap. På så vis kan du omöjligen misslyckas med din present, och som bonus får du själv vara med om ett äventyr som du sent ska glömma!

February 15, 2014 This post was written by Categories: Upplevelser Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top